Skip links

Consultare Publică: „Construim Împreună”

Consultare Publică: „Construim Împreună”

Asociația “Dincolo de Azi” vă invita la un eveniment deosebit de important pentru noi toți: Consultarea Publică: „Construim împreună. Dialog pentru educație, sănătate, mediu și incluziune socială”. Acesta este un pas esențial în direcția unui viitor mai bun pentru comunitatea noastră, un moment de reflecție și acțiune comună.

Când: 23 februarie 2024, ora 10:30

Unde: Sala Albastră, Universitatea din Craiova

De ce să participi? Care sunt TOPICELE?

Sănătate

Inițierea unor discuții constructive privind prevenția și educația pentru sănătate, cu scopul de a identifica metode eficiente de menținere a sănătății comunității.

Educație

Explorarea unor abordări adaptative ale educației pentru a satisface cerințele actuale, promovând în același timp calitatea și inovația.

Mediu

Focalizarea asupra problemelor de mediu ale comunității, evidențiind importanța sustenabilității și a conștientizării ecologice.

Incluziune Socială

Abordarea provocărilor legate de egalitate și diversitate, susținând și încurajând integrarea grupurilor marginalizate în societate.

Îi Invităm pe toți cei interesați – profesioniști din domeniile relevante, studenți, reprezentanți ai ONG-urilor și cetățeni angajați – să se alăture acestei platforme de dialog. Contribuția dumneavoastră va fi esențială în modelarea viitorului comunității noastre, asigurând un progres real și durabil în direcția unei societăți mai incluzive, educate și sănătoase.

Consultarea publică „Construim împreună. Dialog pentru educație, sănătate, mediu și incluziune socială” reprezintă o oportunitate unică de a împărtăși idei, experiențe și bune practici, având scopul de a inspira acțiuni concrete și soluții inovatoare pentru provocările cu care ne confruntăm.

Vă așteptăm cu interes și entuziasm să participați la acest dialog esential pentru viitorul comunității noastre. Pentru mai multe informații și pentru a vă confirma participarea, vă rugăm să ne contactați

Cum pot să mă implic?
Sponsori Donatori Voluntari